onsdag 18 februari 2009

Vi ar framme .

Ja da va vi antligen har i varmen. Resan ner gick la sadar. Johanna och Marie hade det lite tufft med irriterade tanter och andra jobbiga ukrainare. Johanna avslutade resan med att sova pa golvet pa flyget. Lina hade det ganska bra i sin ensamhet och borjade resan med ett glas vin :)
efter manga timmars vantande sa kom vi fram till ao nang och krabi. Val framme tog vi oss en massage och traffade nagra vanner fran boras som vi aven var ute och tog nagra mojitos med. En skon kvall avslutades med skon somn. Idag ar det onsdag och vi har spenderat hela dagen i solen. Underbart har det varit och mycket varmt. Ikvall har vi tankt ta igen somnen som vi har missat och helt enkelt bara ata natt gott och ligga pa rummet och lasa en bra bok. Imorgon aker vi till railey beach och spenderar en natt dar innan vi beger oss till phiphi dar vi ska mota upp nagra vanner. Kommer bli ritkigt skoj.

Fortsattning foljer.



Kramis fran oss !

2 kommentarer:

  1. Skönt att ni kom fram hela. Drick och ät massa gott för mig med! / Linas svåger

    SvaraRadera
  2. Hej på er!

    Hoppas att ni har det bra där nere.. Bränn inte upp er och drick inte för mycket singha:) Här hemma snöar det och är kallt, så ni är på rätt ställe..

    Kram Jan och Carina

    SvaraRadera